renault-zoe-400km
Elektriske ZOE har nå lansert det nye Z.E-batteriet som gir deg 400 kilometer rekkevidde og 8 års batterigaranti (160.000 km)

Renault lanserer nå elbilen ZOE med det nye Z.E. 40-batteriet. De første bilene leveres allerede i løpet av desember 2016, og i Norge er bestillingssystemet for nye ZOE allerede åpnet.

Dobbel rekkevidde for enda lengre utflukter
Som en pioner og markedsledende i Europa innen elektriske kjøretøy, har Renault ytterligere forsterket sitt innovasjonsprogram og sin Z.E.-strategi (Zero Emissions).

Med det nye Z.E. 40-batteriet leverer Renault ZOE en rekordlang NEDC rekkevidde i sin klasse med400km, noe som er nesten dobbelt så langt som første versjon av ZOE (210 km NEDC). Det nye Z.E. 40-batteriet har en reell rekkevidde på ca. 300 kilometer.

ZOE er den mestelgende elbilen i Europa i 2016 og er allerede et reellt alternativ til utslippsbiler, siden gjennomsnittet av det daglige behovet til bilistene er langt innenfor ZOE’s rekkevidde. Med det nye batteriet vil derimot all rekkeviddeangst nærmest forsvinne. ZOE-eiere kan nå reise betydelig lengre uten å måtte tenke på lading.

En innovasjon som nesten dobler kapasiteten uten å øke størrelsen
ZOE’s nye Z.E. 40-batteri leverer 41 kWh, nesten dobbelt så mye som ZOE’s standardbatteri (22kWh) og er utviklet i samarbeid med LG Chem.

Renault og LG har økt lagringskapasiteten uten å øke størrelsen eller å øke vekten betraktelig på batteriet. Den nye teknologien har blitt utviklet uten at det har gått utover batteriets stabilitet eller sikkerhet.

Utstyrsnivåer: Flere valg og flere muligheter

Nye Renault Zoe vil leveres i 3 utstyrsvarianter: Zoe Life, Zoe Intens og Zoe Bose Edition

Priser
Nye Renault Zoe Life har fått en introduksjonspris i 2016 som starter på kr. 221 480,- + frakt/lev

Garanti
Nye Renault Zoe Life har 8 års batterigaranti og/eller 160.000 km

Salgsstart
Nye Renault Zoe kan allerede forhåndsbestilles fra i dag

Ta kontakt med en av våre selgere for mer informasjon:

[show-team layout=’table’ category=’Auto-nye-biler’ style=’img-square,text-left,odd-colored’ display=’photo,social,email,telephone,position,name’]