Kraftfull tilstedeværelse – en SUV med skandinavisk karakter

The new Volvo XC60

Nye Volvo XC60 er designet for å gi deg inspirasjon og trygghet bak rattet. Dette er en bil som gir deg full kontroll, med intuitiv teknologi som hjelper deg hele veien.
Volvo sine SUV-er er annerledes – vakre, morsomme å kjøre og med nyttige, smarte detaljer. I nye Volvo XC60 har vi kombinert moderne design med skandinavisk eksklusivitet for å gi deg en engasjerende kjøreopplevelse, mens Sensus-teknologien gjør hverdagen enklere og holder deg på nett med omverdenen. De nyeste Drive-E drivlinjene balanserer respons og ytelse med klassens høyeste effektivitet.
Hver eneste bil, teknologi og design er resultatet av Volvos visjon om å sette mennesker i sentrum for alt vi gjør. IntelliSafe-teknologien vår støtter kjøringen din og hjelper deg å unngå ulykker.
Volvos tradisjon for innovativ sikkerhetsteknologi videreføres i nye Volvo XC60.

Ny komfort  og sikkerhetsteknologi
Nye XC60 er en av de sikreste bilene som noen gang er laget, og den er full av ny teknologi. Steer Assist er nå en del av det banebrytende City Safety-systemet. Et nytt sikkerhetssystem – Oncoming Lane Mitigation – bruker Steer Assist og reduserer dermed risikoen for kollisjon med møtende biler, mens BLIS (Blind Spot Indication System) bruker Steer Assist-funksjonen for å redusere risikoen for at bilen kolliderer når man bytter kjørefelt.

Les hele artikkelen HER

The new Volvo XC60

The new Volvo XC60