fbpx

Mange tok turen til oss da vi inviterte til gratis dekkskift lørdag 11. april. – Et genialt tilbud, synes flere.

Tidligere har haldenserne hatt mange muligheter når det gjelder gratis dekkskift. Da gikk hele bilbransjen i Halden sammen om å tilby dette på samme dag. Det var gjerne på en torsdag. Folk var kanskje slitne og sultne etter jobb, og ble stående i kø for å få lagt om til sommerdekk. Derfor flyttet vi arrangementet til lørdag fra og med i fjor, noe som viste seg å fungere godt.

Utrolig flott

I dag er det ikke mange igjen som tilbyr gratis dekkskift til sine kunder. Men hos oss har vi valgt å holde tradisjonen i hevd. Fordi vi ser at våre kunder setter pris på tilbudet. Dette fikk vi igjen bekreftet sist lørdag, da mange var innom våre bilforretninger for å legge om til sommerdekk. Mens de ventet på at bilen skulle bli ferdig kunne de bli med på vår uhøytidelige quiz eller ta en kaffe og vaffel eller pølse.

– Et genialt tilbud! Utbrøt en fornøyd mor som sammen med sin sønn tittet rundt i lokalene og svarte på spørsmål fra quizen.

Også Ingvill Terøy og Tommy Lindbäck benyttet seg av tilbudet om gratis dekkskift.

– Det er første gangen jeg benytter meg av tilbudet. Kjøpte meg en Volvo C30 i fjor, og fikk dermed invitasjon om gratis dekkskift. Et bra tilbud, mener Terøy, som er svært fornøyd med servicen hun får hos oss.

– Det er jo derfor folk kommer tilbake. Fordi servicen er så god. Ikke minst ble jeg overrasket da bilen skulle på service, og man får en såkalt «personlig service-tekniker». Det er utrolig flott, synes hun.

Drømmer seg bort

Terøy og Lindbäck brukte ventetiden på å titte på mulig ny bil til sistnevnte.
– Det blir nok en Volvo V40, sier Lindbäck.

– Før var Volvo bare sikkerhet. I dag ser bilene helt rå ut. Det er utrolig fine biler, mener Ingvill Terøy, som forøvrig viser seg å være over gjennomsnittlig opptatt av at det skal skje litt når en trår på gasspedalen.

Også Vibeke Garden er fornøyd med tilbudet.
– Kjempedeilig å kunne kjøre hit å få lagt om dekk på bilen. Fint å slippe å gjøre det selv! Sier hun som sammen med nevøen står og drømmer seg bort ved en knallgul C70 cabriolet.

– Jeg drømmer om ny bil mens jeg venter på at bilen blir ferdig, smiler hun.

Kim Michael - gratis dekkskift

Mens våre kunder ventet på bilen jobbet gutta på verkstedene på spreng og samarbeidet godt for å få lagt om dekk på alle bilene. Jensen & Scheele Bil, Jensen & Scheele Auto og Jensen & Scheele Bruktbil hadde mange folk i sving på verkstedene. Her Kim-Michael Olavesen.

Ingvill og Tommy snakker med Roger Jensen

Ingvill Terøy og Tommy Lindbäck benyttet anledningen til å titte på bil hos Roger Jensen (med ryggen til) mens de ventet på at førstnevntes bil ville bli ferdig.

Gratis dekkskift nøkler

Mange benyttet seg av tilbudet om gratis dekkskift.

Vibeke Garden

Vibeke Garden drømte seg bort ved denne cab’en, sammen med sin nevø.