VOLVO XC60 PLUG-IN HYBRID T8 R-DESIGN/INSCRIPTION

PRIVATLEIE FRA KR 5.295,-/MND

  • Vinterhjul er inkludert i prisen

MÅNEDSLEIE KR 5.295,- STARTLEIE KR. 99.000,- ETABLERINGSGEBYR KR 4.863,- TOTALPRIS KR 294.483,-
RENTE 2,99 %. 3 ÅRS BINDINGSTID. KJØRELENGDE 45 000 KM.

XC60

Det dynamiske, perfekte utformede og elegante eksteriøret gjør Volvo XC60 til en SUV med et kraftig visuelt uttrykk. Alle detaljene forteller deg at dette er en Volvo. Med sine skarpe folder og kurver bidrar det formfullendte panseret til inntrykket av kraft og raffinement. Store felger og kraftige hjulbuer vitner om en sprek bil. Ett blikk på denne bilen er nok til å fortelle deg at den er klar for alle slags aktiviteter og eventyr.

Volvo XC60 T8 Twin Engine har en plug-in hybrid-drivlinje som gir god respons og ytelse. Kombinasjonen av en firesylindret bensinmotor som driver forhjulene og en elektrisk motor som driver bakhjulene, gir en ytelse som kan måle seg med mange sportsbiler. Resultatet er kraftig og jevn akselerasjon fra stillestående. Om nødvendig kan du koble inn firehjulsdriften for å overføre kraft så effektivt som mulig til veibanen.

XC60 T8 Plug-in Hybrid får du med blant annet følgende utstyr:

Ladekabel, Intellisafe Assist ACC, nøkkelløs inngang, DAB+ Digitalradio, oppvarmede seter foran/bak, elektrisk bakluke, elektrisk innfellbare sidespeil, EBA panikkbremseassstanse, SIPS sidekollisjon.besky, av-bryter kollisjonspute, kollaps b-pedal ved kollisjon, ISOFIX ytterposisjon bak, Volvo On Call med Wi-Fi Hotspot, Aluf. 19″ 5d-ek MattSort DC, digital komiinstrum. 12.3″, elektrisk førersete med minne, SIPS Sidekollisjonsputer, parkvarmer med timer, parkeringssensor foran og bak, personlig innstilling kjøremodus, fuktighetssensor, Audio HP SensusConnect 9″, elektrisk nedfellbart baksete, automatisk avblending inv.speil, elektrisk oppvarmede spylerdyser, 2-trinns koll.puter foran, oppvarmet ratt, Volvo On Call med Wi-Fi Hotspot, Aluf. 19″ 5d-ek MattSort DC, digital komiinstrum. 12.3″, elektrisk førersete med minne, SIPS Sidekollisjonsputer