VI SØKER NY TEKNIKER TIL VÅRT BILXTRA-VERKSTED

Tipshonorar på kr. 15.000,- til den som gir tips som fører til fast ansettelse. 
Morgendagens verksted, vil du være med på utviklingen? 

Vi hos Jensen & Scheele Bil AS er lidenskapelig opptatt av at våre kunder skal få en førsteklasses serviceopplevelse når de er i kontakt med oss. Vi er mest kjent som Volvo-forhandler, men en viktig del av servicetilbudet er å kunne ivareta alle kunders behov, og her spiller Bilxtra-verkstedet vårt en viktig rolle. Her utfører vi alle typer reparasjoner og servicer på alle bilmerker, med det samme servicenivået som på resten av Jensen & Scheele Bil.

Kvalifikasjoner:

·        Ansvarlig for å utføre feilsøk, service og reparasjon lette kjøretøy

·        Løse eventuelle tekniske problemer og utnytte egen produksjonskapasitet

·        Ivareta Jensen & Scheele sitt servicenivå ovenfor kunder

·        Bilteknisk utdannelse og erfaring – minimum mekanikernivå 2 / fagbrev lettekjøretøy

·        Systematisk og god orden 

Vi tilbyr:

·        Gode lønns-, pensjon- og forsikringsordninger

·        De beste kollegaene i bransjen

·        Treningsavtale på Spenst

·        Lunsjordning

·        Gode betingelser på alle bilrelaterte tjenester

·        Firmahytte

Om Jensen & Scheele Bil AS

Jensen & Scheele Bil AS ble etablert i 1991 som forhandler av Volvo og Renault i Halden og Aremark av Roger Jensen og Arne-Henning Scheele. Selskapet startet med syv ansatte og har gradvis bygd opp en komplett leverandør av bil og bilrelaterte tjenester. I 1997 flyttet bedriften inn i nye lokaler i Vestgårdveien 1 på Sørlifeltet. I 1997 flyttet vi inn i nye lokaler i Vestgårdveien 1 på Sørlifeltet mellom Halden sentrum og E6. 

Siden 1991 har vi hatt en jevn stigning i vår omsetning, og er i dag ledende leverandør av biler og bilrelaterte tjenster i Halden og Aremark. Vi har som mål å være nr. 1 på kundetilfredshet i Halden og omegn, uansett bransje, og jobber også for å ha de mest fornøyde ansatte. Jensen & Scheele Bil AS har gjennom gode salgsresultater, god økonomi og fornøyde kunder blitt kåret til årets Volvo-forhandler 19 ganger av 22 mulige. Sist var nå for 2019. I dag teller vi over 50 motiverte ansatte fordelt på salgsavdeling, verksted, kosmetisk klargjøring og skadeverksted. Jensen & Scheele er opptatt av at bilbransjen skal tilføres faglært personell og jobber aktivt med å tilby lærlingplasser. Vi har i dag fire dyktige lærlinger på vårt serviceverksted, skadeverksted og salgsavdeling.

I april 2019 ble alle aksjene i Jensen & Scheele Bil AS kjøpt av Bilia Personbiler AS, men selskapet driftes videre lokalt og under samme navn. Bilia i Norge er en del av Bilia AB som er børsnotert i Stockholm, og en av Europas største bilkjeder med tilstedeværelse i Sverige, Tyskland, Belgia, Luxembourg og Norge. I Norge representerer Bilia bilmerkene Volvo, BMW, MINI, Toyota og Lexus gjennom totalt 25 lokasjoner og ca 1.150 ansatte. Virksomheten omsatte for 7 mrd kroner og solgte 9.896 nye biler og 9.800 brukte biler i 2018

 

Høres dette ut som en stilling for deg vil vi gjerne høre fra deg.
Søknad og CV kan sendes til mats.henrik@jensen-scheele.no
Merk e-posten med «Søknad tekniker BilXtra»