VOLVO V60 CROSS COUNTRY

Oppdag en premium stasjonsvogn som
er utviklet for å vekke eventyrlysten din.

Volvo V60 Cross Country

Volvo V60 er designet for å hjelpe deg å få mest mulig ut av hverdagen. Dette er en bil som gir deg glede, komfort og skjønnhet – perfekt for mennesker som ønsker å kombinere allsidigheten til en stasjonsvogn med en herlig kjøreopplevelse.
Et utvalg av Drive-E-drivlinjer gir deg god respons og ytelse samt lavt drivstofforbruk og utslippsnivå. Med lett konstruksjon, lav friksjon og avanserte girkasser får de mest mulig ut av hver eneste dråpe drivstoff.
Inne i kupeen kombinerer V60 praktiske funksjoner med en rolig og avslappende atmosfære. Komforten til Volvo sine seter har vært berømt helt siden de som første bilprodusent søkte hjelp hos eksperter på ergonomi i utviklingsprosessen. Dagens generasjon er det foreløpig siste resultatet av denne revolusjonerende tilnærmingen. Setene gir ekstra sikkerhet, samt god støtte og komfort som sørger for at du kommer frem frisk og opplagt, selv etter lange kjøreturer.

Volvo V60 har en balansert kombinasjon av dynamikk, stilig allsidighet og komfort. på svingete veier kommer du til å sette pris på den presise responsen til det velbalanserte chassiset. På langtur holder den avslappende komforten deg og passasjerene dine friske og opplagte time etter time. I mer utfordrende trafikk – som bykjøring – gir de mange støtteteknologiene deg full kontroll og gjør kjøringen mindre stressende.
Utseende til din Volvo V60 understreker bilens spreke karakter. De robuste skuldrene, den karakteristiske fronten med avanserte hovedlys, den strømlinjeformede, coupé-inspirerte takprofilen og den markante bakdelen med en unik plassering av baklysene – alt sammen bidrar til en kraftig tilstedeværelse på veien. Innvendig utgjør det vakkert utformede interiøret et rolig, men likevel oppkvikkende miljø som skaper et unikt velvære, akkurat som det passer seg for et mesterverk innenfor skandinavisk design.

MOMENTUM

Særegen design, intuitiv teknologi og et omhyggelig fokus på detaljer kjennetegner Volvo V60 Momentum. Den er et opplagt valg, med utvendige designelementer som den særegne grillen og vinduslister og integrerte takrails i en moderne, koksgrå utførelse. Innvendig kombinerer de nøye utvalgte materialene holdbarhet med eksklusivitet, mens senterdisplayet med berøringsskjerm er din portal til en verden av intuitiv, tilkoblet teknologi.

R-DESIGN

V60 R-Design er en sportslig familiestasjonsvogn med en fremtredende dynamisk stil. De unike utvendige designelementene er et uttrykk for bilens atletiske karakter, mens Contour-setene og de skreddersydde R-Design-interiørdetaljene skaper et miljø som gjør det lett å nyte kjøreturen. Stivere og lavere hjuloppheng gir en presis respons som hjelper deg å nyte hvert øyeblikk på veien.

INSCRIPTION

V60 Inscription er et uttrykk for moderne skandinavisk eksklusivitet. Utvendige designelementer som ekstra kromdetaljer, spesielle lettmetallfelger og integrerte enderør forsterker den dynamiske elegansen til V60. Innvendig bidrar myke skinntrekk og nøye utformede detaljer til å skape en raffinert stil, mens intuitiv teknologi gir deg en tilkoblet og behagelig kjøreopplevelse.

CROSS COUNTRY

V60 Cross Country er en bil som lar deg oppleve mer. Høyere bakkeklaring, AWD som standard og robust karosserikledning gjør deg godt rustet for nye opplevelser. Unike designdetaljer fremhever bilens robuste ytelse, mens interiøret kombinerer allsidighet og intuitiv teknologi med vakkert design. Dette er en bil for dem som ønsker å utforske nye steder utenfor de velholdte hovedveiene.

For mer detaljer om utstyrsversjoner, forbruk og utslipp se Volvos nettside.

Tom Lervik

Tom Lervik

Salgssjef

Telefon: 90 60 60 16
tom@jensen-scheele.no

Roger Jensen

Roger Jensen

Selger og forretningsutvikler

Telefon: 90 55 89 58
roger@jensen-scheele.no

Henryk Mathisen

Henryk Mathisen

Selger

Telefon: 92 68 30 14
henryk@jensen-scheele.no