VOLVO V90

Sofistikert, allsidig og lekker.
V90 er stasjonsvognen som gir deg en bedre hverdag.

Volvo V90

V90 er en perfekt stasjonsvogn. Elegant design møter eksklusivitet som gjør hver eneste kjøretur til noe spesielt, mens intuitiv teknologi bidrar til å gjøre hverdagen enklere. Overdådige materialer, ryddig design og et omhyggelig fokus på detaljer gjør kupeen til et fristed hvor alle reiser på første klasse. Stor lasteplass og en rekke praktiske funksjoner gjør den til en eksklusiv stasjonsvogn som lar deg gjøre mer, helt uanstrengt. Dette er form og funksjon i fullstendig harmoni.

Alle versjonene av V90 leverer kompromissløs ytelse, takket være de avanserte bensin- og dieselmotorene våre. De firesylindrede motorene har en kompakt, lett konstruksjon som gjør dem sprekere, mens lavfriksjonsteknologien balanserer presis ytelse med enestående effektivitet.

Volvo V90 finnes i fire ulike utstyrsnivåer

MOMENTUM

Volvo V90 Momentum kombinerer stilrent skandinavisk design, allsidige løsninger og høyteknologisk eksklusivitet. Utvendig forsterker røffe 17-tommers lettmetallfelger og en frontgrillinnsats i sort høyglans det selvsikre utseendet til V90. Innvendig er materialer av høy kvalitet kombinert med nyskapende teknologi for å gjøre hverdagen din mer behagelig og mindre komplisert, uansett når og hvordan du bruker bilen.

R-DESIGN

Med sin unike styling og et stivere, senket Sport-chassis inviterer V90 R-Design deg til å stige inn og nyte yndlingsveiene dine. Pianosort grill, sidespeilhus og lister rundt sidevinduene og i silkematt metall samt integrerte doble enderør skaper en bil som skiller seg ut. 21-tommers lettmetallfelger (ekstrautstyr) forsterker det målrettede uttrykket. Innvendig er trekk i Perforated Nappa-skinn / Nubuck-tekstil kombinert med et teknisk utseende med en sofistikert følelse.

INSCRIPTION

V90 Inscription er et kroneksempel på sofistikert skandinavisk eksklusivitet. Utvendige designelementer inkluderer ekstra kromlister, en frontgrill i matt sølv med forkrommede spiler, spesielle lettmetallfelger og integrerte enderør med en karosserifarget innsats i bakre støtfanger. Innvendig skaper skinntrekk i Fine Nappa og sirlig håndverk et avslappet miljø, mens avansert, intuitiv teknologi holder deg på nett og tilbyr underholdning underveis.

CROSS COUNTRY

V90 Cross Country får deg trygt frem, hver eneste gang, og er konstruert for å la deg nyte nye eventyr på en komfortabel måte. Den sorte grillen med detaljer i krom, de glansede sorte vinduslistene og de integrerte doble enderørene gir et kraftig inntrykk. 21-tommers lettmetallfelger (ekstrautstyr) forsterker det målrettede uttrykket. Innvendig er Komfort-setene trukket i Fine Nappa-skinn med Cross Country-sømmer. Drivlinjeteknologi som Hill Descent Control får deg frem under vanskelige kjøreforhold.

For mer detaljer om utstyrsversjoner, forbruk og utslipp se Volvos nettside.

Tom Lervik

Tom Lervik

Salgssjef

Telefon: 90 60 60 16
tom@jensen-scheele.no

Roger Jensen

Roger Jensen

Selger og forretningsutvikler

Telefon: 90 55 89 58
roger@jensen-scheele.no

Henryk Mathisen

Henryk Mathisen

Selger

Telefon: 92 68 30 14
henryk@jensen-scheele.no