Volvo V60 Cross Country

Pris fra kr. 471.900,-

Volvo V60 Cross Country er designet for eventyrlystne individualister som vil skille seg ut og trenger en praktisk bil ed en robust, men likevel raffinert design som passer til en aktiv livsstil. Dette er en sportwagon crossover som kombinerer dynamikk og allsidighet på en ny måte, for å gi deg en engasjerende kjøreopplevelse og muligheten til å ta fatt på nye eventyr. Takket være høyere bakkeklaring og det gode chassiset, holder V60 Cross Country det utseende lover: Den har ekte allveis- og allværsegenskaper som kan forsterkes ytterligere med firehjulsdrift.
Bilen er like hjemme på alle slags veier – fra ujevne grusveier til motorveier – dette er en Volvo for mennesker som vil gjøre noe med eventyrlysten sin. Da er det viktig med allværsegenskaper og muligheten til å forlate de velholdte hovedveiene av og til, og det forutsetter et robust og solid, men likevel elegant reisefølge som ikke firer på kravene til allsidighet og praktiske løsninger. Det er nettopp dette Volvo V60 Cross Country handler om.

Den høye bakkeklaringen til Volvo V60 Cross Country gir deg suveren kontroll i bytrafikken, og lar deg samtidig utforske røffere terreng. Velger du firehjulsdrift, er du enda bedre rustet til å takle vanskelige vei- og førerforhold. Hill Descent Control sørger for at du trygt kan gå løs på selv de bratteste nedoverbakkene – alt du trenger å gjøre, er å styre.
Samtidig er dette en ekte Volvo som trives like godt på asfalt som på kjerrevei. Hjulopphenget gir optimal balanse mellom komfort og gode kjøreegenskaper. Aktive førere vil også sette pris på Corner Traction Control med kraftfordeling, som gir V60 Cross Country evnen til å svinge med sportslig presisjon. Med sine robuste designelementer utfordrer bilen deg til å bli med ut på eventyr, trosse elementene og utforske nytt terreng.