Volvo S60 Cross Country

Pris fra kr. 470.900,-

Volvo S60 Cross Country er for eventyrlystne individualister som vil skille seg ut og trenger en praktisk bil med en robust, men likevel raffinert design som passer til en aktiv livsstil. Takket være den høyere bakkeklaringen og det gode chassiset, leverer S60 Cross Country det utseende lover: Den har ekte allveis- og allværsegenskaper som kan forsterkes ytterligere med firehjulsdrift.
Så fort du får øye på Volvo S60 Cross Country, vet du at den mener alvor. De robuste designelementene bidrar til et atletisk uttrykk som understreker bilens sportslige karakter. Denne Cross Country sportssedanen er først og fremst en dynamisk førerorientert bil. Bak rattet kommer du til å sette pris på en engasjerende kjøreopplevelse, uansett hvor du skal.

Volvo S60 Cross Country er like hjemme på alle slags veier – fra ujevne grusveier til motorveier – dette er en Volvo for mennesker som vil gjøre noe med eventyrlysten sin. Da er det viktig med allværsegenskaper og muligheten til å forlate de velholdte hovedveiene av og til, og det forutsetter et robust, solid og velutstyrt reisefølge som ikke firer på kantene til eksklusivitet og praktiske løsninger. Det er nettopp dette Volvo S60 Cross Country handler om.