VOLVO V90 CROSS COUNTRY

Oppdag en bil hvor ekte allveisegenskaper møter
det beste av skandinavisk design og håndverk.

Volvo V90 Cross Country

Volvo Cross Country er med sin legendariske allsidighet, konstruert for du skal kunne kjøre hvor du vil, gjøre det du har lyst til, og oppleve alt du vil være en del av.
Konseptet er videreutviklet gjennom nesten to tiår, og resultatet er den nye Volvo V90 Cross Cuntry – bilen der all denne erfaringen møter Volvos nye generasjon av elegante og allsidige stasjonsvogner. Her er det beste innenfor skandinavisk design og håndverk kombinert med robuste designelementer, nydelig komfort, og kjøreegenskaper som takler barske vær- og veiforhold. Dette er bilen som får deg frem dit du vil.

Volvo V90 Cross Country er mye mer enn en hverdagsbil. Den er klar for barske forhold, dårlig vær og dårlige veier. Det elegante og raffinerte utseende forteller hva V90 Cross Country kan gjøre, og hvor den kan ta deg. De rene, stramme linjene og dynamiske detaljene skaper et kraftfullt uttrykk som vitner om stor allsidighet – med alle de praktiske egenskapene til en Volvo stasjonsvogn innebygd. V90 Cross Country er fullpakket med innovativ teknologi som har ett mål for øye: å gjøre hverdagen din enklere, og ett prinsipp: Den må være enkel å bruke. Det avanserte chassiset er bygd for å takle veiforhold der andre biler må gi tapt, og for å gjøre det enklere for deg å håndtere disse forholdene.

Innvendig er V90 Cross Country et fristed, uansett hva som skjer utenfor. Den lyse og romslige kupeen er laget av eksklusive materialer og kontruert med den omtanken og oppmerksomheten som er så typsik skandinavisk håndverk. Den er designet for å gjøre alle kjøreturer til en opplevelse- et sted du kan slappe av og ha det komfortabelt, der teknologien gir deg en bedre hverdag og gjør kjøringen enklere.

Volvo V90 finnes i fire ulike utstyrsnivåer

MOMENTUM

Volvo V90 Momentum kombinerer stilrent skandinavisk design, allsidige løsninger og høyteknologisk eksklusivitet. Utvendig forsterker røffe 17-tommers lettmetallfelger og en frontgrillinnsats i sort høyglans det selvsikre utseendet til V90. Innvendig er materialer av høy kvalitet kombinert med nyskapende teknologi for å gjøre hverdagen din mer behagelig og mindre komplisert, uansett når og hvordan du bruker bilen.

R-DESIGN

Med sin unike styling og et stivere, senket Sport-chassis inviterer V90 R-Design deg til å stige inn og nyte yndlingsveiene dine. Pianosort grill, sidespeilhus og lister rundt sidevinduene og i silkematt metall samt integrerte doble enderør skaper en bil som skiller seg ut. 21-tommers lettmetallfelger (ekstrautstyr) forsterker det målrettede uttrykket. Innvendig er trekk i Perforated Nappa-skinn / Nubuck-tekstil kombinert med et teknisk utseende med en sofistikert følelse.

INSCRIPTION

V90 Inscription er et kroneksempel på sofistikert skandinavisk eksklusivitet. Utvendige designelementer inkluderer ekstra kromlister, en frontgrill i matt sølv med forkrommede spiler, spesielle lettmetallfelger og integrerte enderør med en karosserifarget innsats i bakre støtfanger. Innvendig skaper skinntrekk i Fine Nappa og sirlig håndverk et avslappet miljø, mens avansert, intuitiv teknologi holder deg på nett og tilbyr underholdning underveis.

CROSS COUNTRY

V90 Cross Country får deg trygt frem, hver eneste gang, og er konstruert for å la deg nyte nye eventyr på en komfortabel måte. Den sorte grillen med detaljer i krom, de glansede sorte vinduslistene og de integrerte doble enderørene gir et kraftig inntrykk. 21-tommers lettmetallfelger (ekstrautstyr) forsterker det målrettede uttrykket. Innvendig er Komfort-setene trukket i Fine Nappa-skinn med Cross Country-sømmer. Drivlinjeteknologi som Hill Descent Control får deg frem under vanskelige kjøreforhold.

For mer detaljer om utstyrsversjoner, forbruk og utslipp se Volvos nettside.

Tom Lervik

Tom Lervik

Salgssjef

Telefon: 90 60 60 16
tom@jensen-scheele.no

Roger Jensen

Roger Jensen

Selger og forretningsutvikler

Telefon: 90 55 89 58
roger@jensen-scheele.no

Henryk Mathisen

Henryk Mathisen

Selger

Telefon: 92 68 30 14
henryk@jensen-scheele.no