fbpx

VOLVO V90 CROSS COUNTRY

Volvo Cross Country er med sin legendariske allsidighet, konstruert for du skal kunne kjøre hvor du vil, gjøre det du har lyst til, og oppleve alt du vil være en del av.
Konseptet er videreutviklet gjennom nesten to tiår, og resultatet er den nye Volvo V90 Cross Cuntry – bilen der all denne erfaringen møter Volvos nye generasjon av elegante og allsidige stasjonsvogner. Her er det beste innenfor skandinavisk design og håndverk kombinert med robuste designelementer, nydelig komfort, og kjøreegenskaper som takler barske vær- og veiforhold. Dette er bilen som får deg frem dit du vil.

Volvo V90 Cross Country er mye mer enn en hverdagsbil. Den er klar for barske forhold, dårlig vær og dårlige veier. Det elegante og raffinerte utseende forteller hva V90 Cross Country kan gjøre, og hvor den kan ta deg. De rene, stramme linjene og dynamiske detaljene skaper et kraftfullt uttrykk som vitner om stor allsidighet – med alle de praktiske egenskapene til en Volvo stasjonsvogn innebygd. V90 Cross Country er fullpakket med innovativ teknologi som har ett mål for øye: å gjøre hverdagen din enklere, og ett prinsipp: Den må være enkel å bruke. Det avanserte chassiset er bygd for å takle veiforhold der andre biler må gi tapt, og for å gjøre det enklere for deg å håndtere disse forholdene.

Innvendig er V90 Cross Country et fristed, uansett hva som skjer utenfor. Den lyse og romslige kupeen er laget av eksklusive materialer og kontruert med den omtanken og oppmerksomheten som er så typsik skandinavisk håndverk. Den er designet for å gjøre alle kjøreturer til en opplevelse- et sted du kan slappe av og ha det komfortabelt, der teknologien gir deg en bedre hverdag og gjør kjøringen enklere.

For mer detaljer om utstyrsversjoner, forbruk og utslipp se Volvos nettside.