fbpx

SKADEAVDELINGEN

Tlf:
934 71 463

Adresse:
Svingen 4, 1789 Halden

Åpningstider:
Mandag – fredag: 07:30 – 15:45

Utenom åpningstider:
Viking redningstjeneste (døgnvakt): 69 17 54 90

FORSIKRINGSSKADE

Ved forsikringsskade på bil kan du ta direkte kontakt med oss så hjelper vi deg med alt fra taksering av skaden og til selve reparasjonen. Gjennom våre avtaler med forsikringsselskapene ordner vi alle de praktiske tingene for deg og tar oss av kontakten mellom deg og ditt forsikringsselskap.

GLASSKADE

Vi skifter frontrute og hjelper deg med glasskader på alle bilmerker. Reparasjon av stensprutskade er kostnadsfritt uten bonustap om du har glasskadeforsikring. Er skaden stor hjelper vi deg med å skifte frontrute, uansett bilmodell. Ved bytte er det en egenandel i henhold til forsikringsvilkår som gjelder.

BILOPPRETTING

Biloppretting strekker seg fra alt av små skader som riper og skift av mindre deler til omfattende karosseriskader der bilens understell må strekkes tilbake til sin opprinnelige fasong. Uansett skadeomfang på ditt kjøretøy hjelper vi deg.

VEIBESKRIVELSE

Karosseriavdelingen vår er ikke i hovedbygget til Jensen & Scheele. Det er lokalisert ved i Svingen 4, 1788 Halden, ca. 3 min kjøretur fra våre lokaler. Ring oss på tlf: 69 21 35 00 så hjelper vi deg med veibeskrivelsen.

Tor Egil Gundersen

Tor Egil Gundersen

Teknisk leder skadeavdeling

Telefon: 93 47 14 63
skade@jensen-scheele.no

Kim Torp

Kim Torp

Skadetekniker

Telefon: 93 47 14 64
kim@jensen-scheele.no

Petter Vigen Andersen

Petter Vigen Andersen

Skadetekniker

Andreas Ek

Andreas Ek

Lærling