fbpx

For andre år på rad arrangerte vi Skog- og Landbruksdager. Et vellykket initiativ – som vokser seg større for hvert år.

Tanken er å samarbeide om å få ting til å skje lokalt i Halden, denne gangen myntet på primærnæringen.

Selvfølgelig ønsker vi å selge bil, men i løpet av disse dager er det våre samarbeidspartnere innenfor skog- og landbruksnæringen som står i sentrum.

Traktor og motorsag

Felleskjøpet, Viken Skog og Gilstedt var blant 13 utstillere i salgshallen vår den 26. og 27. mars.

John Deere traktor

Volvoene i bilutstillingen måtte for anledningen flyttes til fordel for en stor John Deere-traktor, gressklippere i alle mulige fasonger, motorsager og annet skogs- og landbruksrelatert utstyr. I tillegg hadde Thon Hotel Halden og Brygga Mat og Vinhus egen stand med matservering. Vi i Jensen & Scheele bød besøkende på kaffe, brus, vaffel og pølser.

Robotgressklipper

Mange av våre besøkende som driver gård har en såkalt Agrolavtale. Denne gir rabatter og ekstra gode tilbud på alt fra utstyr hos Felleskjøpet til mobiltelefoni hos Telehuset/Datatjenesten.

Mange er ikke klar over hvilke fordeler de har gjennom Agrol. Derfor er det naturlig for oss å være her og fortelle folk om disse fordeler, samt vise frem annet utstyr og tjenester vi tilbyr, forteller Frode Zeylon i Telehuset, som også hadde stand hos Jensen & Scheele.

Mange tok seg en titt på den store John Deere’n som Felleskjøpet hadde tatt med seg og kjørt inn i lokalet. Men også firhjulinger og robotgressklipperen fikk oppmerksomhet.

robotgressklipper

Den hadde vært kjekk å ha! Syntes en av våre bilkunder som fikk vite litt av hvert om gressklipperen som blir stadig mer populær her til lands. Felleskjøpets Ulf Aasen kunne fortelle at han selger flere slike robotgressklippere for hvert år.

Tømmermenn

Robotgressklippere kommer i forskjellige størrelser og ulike merker. Vi har sett en tendens til at stadig flere velger robotgressklipper. Den går av seg selv, klipper der det trengs og kjører selv til ladestasjon når den nesten er tom for strøm. Den koster fra 12.000 kroner og oppover, forklarte Aasen.

Ved standen til Viken Skog fortalte Thor-Åge Jensen og Hans Jørgen Tangevold interesserte besøkende om skogeierselskapets mål og visjon, og hvor viktig tømmerstokken er i ulike typer industri.

Vi er det eneste selskapet som tar vare på tømmeret i Norge. Vårt ønske er å skape arbeidsplasser og finne nye bruksområder, forklarte Tangevold.

Lignin er ett viktig produkt som utvinnes. Så er det selvfølgelig cellulose og papirproduksjon. Men mulighetene er mange. Det er veldig spennende, legger han til.

agrolavtale på bil

Vi i Jensen & Scheele benyttet også anledningen til å gi våre kunder med Agrolavtale ekstra gode tilbud på ny bil.