Vedlikehold av klimaanlegg

 

Rens av klimaanlegg 595,-

 

Vi demonterer kupefilter, kontrollerer tilstand og renser bilens klimaanlegg ved hjelp av maskin med desinfiseringsvæske. Rens av klimaanlegg er viktig som en forebygging i forhold til vond lukt og farlige bakterier som dannes her ved dårlig vedlikehold. *Kostnad for kupefilter tilkommer ved behov utskifting

 

Air condition service 1595,-

 

Vi kontrollerer funksjon på bilen kjølesystem, vakuumerer system, renser gass og fyller på riktig mengde kjølemedium og olje. Der blir også kjørt rens av biles innvendig klimaanlegg med væske som renser/desinfiserer bilens klimaanlegg. *Kostnad for kupefilter og manglende kjølemedium tilkommer ved behov, i de tilfeller der systemet er helt tomt for gass vil kostnad for feilsøking tilkomme. Alle ekstra kostnader avtales med kunde før utbedring.

 

 

 

Volvo AC-kampanje

 

 

 

Volvo air condition service

 

Det å gå inn i en varm bil på sommeren, eller å kjøre en lang tur i høy temperatur, kan gjøre at turen blir svært ukomfortabel. Nå kan du forsikre deg om at du har det perfekte klimaet i bilen din, ved Volvos egen sjekk av air condition.

 

Effekten og prestasjonen til din air condition kan gradvis bli dårligere av flere årsaker. Og siden dette ofte skjer gradvis, så er det ikke sikkert du merker det før systemet når et punkt der det ikke kan holde på temperaturen i hele tatt. Ved å la våre teknikere sjekke din A/C regelmessig, så vil du unngå unødvendige problemer.

 

I utgangspunktet så fungerer air condition på samme måte som et kjøleskap.
Det fjerner varme fra innsiden og slipper det ut på utsiden. Men, siden ECC (elektronisk klima kontroll) i en moderne Volvo er mye mer komplisert, bør du ha en ekspert til å se på det, dvs. en som har sertifisert gjennom Volvo.
Hvorfor du bør la oss gjøre en test av din A/C

 

  • Dersom du sjekker din A/C jevnlig, så vil du forsikre deg om at det fungerer optimalt og ikke stopper når du trenger det som mest (f.eks. på en langtur i sommerferien)
  • Dersom du sjekker og har service jevnlig, så hindrer du at små feil utvikler seg til å bli dyre reparasjoner.
  • Hos oss har teknikerne spesialkompetanse til å utføre reparasjoner på klimasystemene til Volvo.
  • Vi har spesialverktøy som du trenger for å sjekke og rense systemet.
  • Det er kun verksteder med Volvos VIDA-system, som kan oppdatere Volvo’s «software». En oppdatering kan optimalisere klimasystemet, for eksempel ved en ideell justering av temperatur og luftflyt, uavhengig av været på utsiden.
  • Verkstedet bruker alltid originaldeler fra Volvo, slik at vi garanterer den beste kvaliteten og prestasjonen.
  • Du kan gi beskjed om at mekanikeren skal sjekke din A/C når bilen din er inne til service. Enkelt og lettvint.