fbpx

HELELEKTRISKE VOLVO XC40

408 hk, 0-100 km/t på 4,9 sek og tilhengervekt opptil 1500 kg. Ingen utslipp mens du kjører.

Med helelektriske XC40 Recharge slipper du å fire på kravene for å kjøre på en mer bærekraftig måte.

4,9sek

0–100 km/t

400 +km

Lang rekkevidde

40min

~80 % ladet

408 hk

Drivlinje med to elektriske motorer

Helelektriske XC40 Recharge har elektriske motorer foran og bak, som til sammen gir 408 hk / 600 Nm og AWD (firehjulstrekk). Dette gir deg en utrolig inspirerende, morsom og støyfri kjøreopplevelse. Motorene sørger for rask aksellerasjon i alle hastigheter og stabil firehjulsdrift. Når du kjører helelektrisk har du heller ingen utslipp. Ingen karbondioksid, ingen partikler og ingen nitrogenoksid. Kun gleden av å kjøre en premium elbil fra Volvo.

Smart oppbevaring

I kupeen finner du mange smarte oppbevaringsløsninger, blant annet en søppelbøtte, flere kortholdere, trådløs telefonlading, en utfellbar veskekrok og mye mer. Bak er det god plass til bagasje og utstyr, og når du åpner panseret, finner du et oppbevaringsrom i stedet for en stor forbrenningsmotor. Dette er et perfekt sted å oppbevare ladekablene lett tilgjengelig og godt beskyttet.

Kjør trygt
Hvis du vil, kan den helelektriske XC40 Recharge hjelpe deg mens du kjører. Pilot Assist opprettholder valgt hastighet og avstand til biler foran. I tillegg hjelper den deg med å holde bilen midt i kjørefeltet. Merk: Ha alltid hendene på rattet og hold deg årvåken selv om du bruker Pilot Assist-funksjonen.

BLIS – blindsonevarsel med Steer Assist
Vi utviklet denne teknologien for å hjelpe deg med å ta de riktige beslutningene. Hvis det er et kjøretøy i blindsonen din og du prøver å bytte kjørefelt, vil BLIS-systemet med Steer Assist varsle deg og styre bilen forsiktig tilbake i kjørefeltet. Teknologien er på din side, og du har full kontroll.

Tyveribeskyttelse

Du trenger ikke å bekymre deg for å gå fra din helelektriske XC40 Recharge. Avansert tyverisikringsteknologi sørger for at bilen er der neste gang du trenger den. Teknologien bidrar til og med til å forhindre at tyver kan fange opp radiosignalet fra fjernkontrollnøkkelen når du er hjemme. Når nøkkelen ikke er i bevegelse, er det ganske enkelt umulig å kopiere noe signal fra den.

Teknologi fra Google

Vi mener at en bil bør være like brukervennlig som en smarttelefon. Derfor har XC40 Recharge innebygde tjenester fra Google. Du får de velkjente navigasjonsfunksjonene i Google Maps, den svært nyttige stemmestyringen i Google Assistant og nyttige bilapper fra Google Play – alt sammen sømløst integrert i bilen. Teknologien tilpasser seg dine behov og kommer med forslag for å gjøre hverdagen din enklere. Fra nå av er bilen fullstendig koblet til din digitale hverdag.

For mer detaljer om utstyrsversjoner, forbruk og utslipp se Volvos nettside.