fbpx

Volvo barneseter

Ingenting i bilen har større verdi enn barna. Volvos barneseter er testet og designet for at bilturen skal være tryggere og mer behagelig – både for deg og barna.

Den nye generasjonen av barneseter bygger på over femti års erfaring, kunnskap og testing. Volvo har et eget team som har forsket på trafikkulykker generelt og Volvoer spesielt siden tidlig på 70-tallet. Dette er informasjon som benyttes til å teste barneseter i Volvoer i alle tenkelige trafikksituasjoner – alt for å sikre deg og dine på veien.

Alle setene er designet for at de skal passe til bilen og være praktiske å bruke. Klassisk skandinavisk design og høykvalitets materialer gjør at setene skal passe bilen og barnet. Setene skal tåle hverdagsbruk og ulike forhold, som for eksempel ekstrem kulde eller høy luftfuktighet. Trekket puster, absorberer fuktighet og er mykt å ta på.

Kjør trygt og komfortabelt med Volvos barneseter – testet for livet.

Spedbarnsete 0-10 mnd. (0-13 kg, 40-73 cm)

Bakovervendt spedbarnsete med høye sidepanler og et dypt formet sete. Utformet for å gi optimal komfort og beskyttelse til barn med kroppslengde 40–73 cm, 0–13 kg. Fra 0 til ca. 10 måneder.

Barnesete 0-4 år (0-18 kg, 40-105 cm lengde)

Et dreibart barnesete som gjør det enkelt å løfte barnet inn og ut av setet. Vinkelen kan tilpasses i seks trinn, og du kan derfor finne en optimal vinkel i alle Volvo-modeller.

Setet gir høy sikkerhet og komfort med sin unike hodestøtte og dype sidestøtter. Setet er utformet for å passe barn mellom 0-4 år (40-105 cm lengde) eller barn som veier 0-18 kg. Bruk medfølgende babyinnsats for nyfødte. Den er spesielt utformet for å gi ekstra støtte.

Bakovervendt barnesete – 9 måneder-6 år (9-25 kg)

Bakovervendt barnestol utformet for å gi optimal komfort og sikkerhet til barn mellom 9 måneder og 6 år, eller barn som veier mellom 9 og 25 kg.

Barnesetet har forbedret benplass, funksjon for å vippe og legge setet bakover og kommer utstyrt med et koksgrått trekk. Setet veier 7 kg og er enkelt å montere, regulere og fjerne.

Beltestol 4-10 år (15-36 kg)

Beltestolen er utstyrt med polstret nakkestøtte, høye sidepaneler og skulderbeskytter for å gi optimal komfort og sikkerhet til barn mellom 4 og 10 år, eller barn som veier mellom 15 og 36 kg.

Setet veier 6,4 kg og Isofix-systemet holder setet trygt på plass, også når barnet ikke sitter i det (Isofix-base kjøpes separat).

Bilbarnepute med ryggstø 4-10 år (15-36 kg)

Bilputen med ryggstø er utformet for optimal sikkerhet og komfort til barn mellom 4 og 10 år, eller barn som veier mellom 15 og 36 kg.

Bilputen sørger for at sikkerhetsbeltet alltid er i riktig høyde så barnet er sikret en trygg biltur. Ryggen kan reguleres for hvile/søvn og har fem forskellige høydeinnstillinger. Bilputen veier 3 kg.