fbpx
Vår visjon og forretningsidé er å ha de mest fornøyde kundene i Halden uansett bransje.

Jensen & Scheele Bil AS ble etablert i 1991 av Roger Jensen og Arne-Henning Scheele. De startet opp som forhandler av Volvo og Renault i Halden og Aremark. Selskapet ble etablert med syv ansatte og har gradvis bygd opp en komplett leverandør av bil og bilrelaterte tjenester. Vi holder til i moderne lokaler i Vestgårdveien 1 og Vestgårdveien 2 på Sørlifeltet mellom Halden sentrum og E6. Dette anlegget imøtekommer morgendagens krav fra både våre kunder, leverandører og ansatte.

Siden 1991 har vi hatt en jevn stigning i vår omsetning, og er i dag ledende leverandør av biler og bilrelaterte tjenester i Halden og Aremark. Vi har som mål å være nr. 1 på kundetilfredshet i Halden og omegn, uansett bransje, og jobber også for å ha de mest fornøyde ansatte. Jensen & Scheele Bil AS har gjennom fornøyde kunder, dermed gode salgsresultater og god økonomi blitt kåret til årets Volvo-forhandler 21 ganger av 23 mulige. Gjennom vår interne skole, Jensen & Scheele Skolen, trener vi kontinuerlig på gode holdninger og gi god service internt og eksternt.

I dag teller vi over 50 motiverte ansatte fordelt på salgsavdeling, verksted, kosmetisk klargjøring og serviceverksted. Jensen & Scheele Bil AS er opptatt av at bilbransjen skal tilføres faglært personell og jobber aktivt med å tilby lærlingplasser.

Vi er opptatt av å benytte lokale leverandører og samtidig være med på å bistå et bredt tilbud fritidsaktiviteter og kultur slik at vårt lokalområde skal forbli et attraktivt bosted. Dette for å sikre at lokalt næringsliv har tilgang til dyktige medarbeidere.

I april 2019 ble alle aksjene i Jensen & Scheele Bil AS kjøpt av Bilia Personbiler AS, men selskapet driftes videre lokalt og under samme navn.

Bilia Norge AS er en del av Bilia AB som er børsnotert i Stockholm. Vi er en av Europas største bilforhandlere med ca. 150 anlegg og finnes også i Sverige, Belgia og Luxembourg. I Norge har vi ca. 1.350 medarbeidere fordelt på lokasjoner i Oslo, Akershus, Østfold, Buskerud, Innlandet, Vestfold, Telemark, Trøndelag og Vestland. I Norge tilbyr vi bilsalg, finansiering, verkstedtjenester samt tilbehørs- og reservedelsalg for BMW, MINI, Volvo, Toyota, Lexus, Land Rover, Jaguar og XPENG. Gjennom Bilia Outlet tilbyr vi merkeuavhengig bilsalg, finansiering og verkstedtjenester.