fbpx

VOLVO TILBEHØR

Merkeoriginalt utstyr og tilbehør til din Volvo

Vi fører kun originaldeler og har et stort utvalg av produkter og tjenester til Volvo, og et stort utvalg av reservedeler og tilbehør.

Fra kupéfiltre til oljefilter, vindusviskerne til frontruter, Volvo Originaldeler er en viktig del av din Volvo. Vi liker å tenke på de som bilens DNA. Det er de som gjør din Volvo til en Volvo.

Lastestativ

Et høykvalitets lastestativ for sikker og trygg transport av taklast. Lastestativet gjør det raskt og enkelt å montere takbokser, sykkelstativ og holder for sportsutstyr. 

Skiholder

Transporter utstyret trygt og sikkert med de aerodynamiske skilholderene i aluminium. For alle typer ski og snøbrett.

Takstativ og adapter tilkommer.

Gummimatter

Gulvmatter for kupégulvet. Mattene har hevede kanter hele veien rundt, som gir beskyttelse mot fuktighet og smuss i bilens interiør. Mattene er lette å legge på plass og tetter godt mot gulvet.

Takmontert sykkelholder

Moderne og dynamisk utformet sykkelstativ i aluminium med rammefeste. For sikker transport og smidig håndtering festes sykkelen automatisk. Sykkelholderen monteres rett i lasteholderen.

Sykkelholder på plattform

Sammenleggbart sykkelstativ for tilhengerfeste med patentert utforming for to sykler. Enkelt å håndtere og oppbevare. 

Takboks

Begrenset plass, men alt skal med? Å pakke riktig er lett med rett utstyr. En takboks er det perfekte tilbehøret for alle slags bilturer. Den frigjør ekstra plass i bagasjerommet og ruster deg optimalt for lengre turer bort i bil. 

Vi leverer takbokser av høyeste kvalitet og hjelper deg gjerne med montering.

Vindusviskere

Ett år er et helt liv for en vindusvisker, og deres oppgave er å gi deg klar sikt. Rene ruter og klar sikt er helt avgjørende for at du skal kunne kjøre trygt på veiene. Vi anbefaler at du bytter vindusviskere hvert år, for eksempel med den årlige servicen.

Bagasjeromsmatter

Volvo originale matter er formtilpasset til bagasjerommet og er fargekodet for å passe bilens interiør. Bagasjeromsmatten gir enklere vedlikehold og beskytter bilens interiør. Dette vil kunne bevare verdien på din bil.

Barneseter

Ingenting i bilen har større verdi enn barna, og Volvos barneseter er testet og designet for at bilturen skal være tryggere og mer behagelig – både for deg og barna.

  • Volvo spedbarnsete 0-13 kg
  • Volvo barnesete 0-18 kg
  • Volvo barnesete 9-25 kg
  • Beltestol 4-10 år (15-36 kg)
  • Bilpute med ryggstø 4-10 (15-36 år)
  • Sparkebeskyttelse

Sykkelstativ FIX4BIKE

Moderne sykkelstativ utstyrt med FIX4BIKE. Sykkelstativet kan transportere tre sykler, men kan kompletteres med et adapter for transport av fire sykler.

Monteres enkelt på tilhengerfeste ved hjelp av et ergonomisk håndtak. Passer for både små og store sykler, og med en lastekapasitet på opptil 60 kg er det mulig å transportere terrengsykler og elsykler. 

Hundebur

Volvo sin hundegrind er spesielt tilpasset bilens bagasjerom og leveres med beskyttende gitter og skillevegg for god sikring av menneskets beste venn på veien.

Skiholder

Holderens praktiske trykknapp-åpninger gjør det enkelt å laste og løsne, selv med tykke skihansker. De låsbare armene er utstyrt med myke gummiprofiler som sørger for at du transporterer sportutstyret trygt og sikkert.

Holderen er lettmontert og festes direkte uten verktøy i T-sporene på lastestativene.

Våre medarbeidere er kompetente og villige til å utvikle seg for å gi kundene best mulig service ved salg av reservedeler og tilbehør til din bil. Vårt store utvalg gjør at det er mulig å levere mesteparten fra eget delelager og kan dermed leveres samme dag. Vi har etablert gode rutiner med våre leverandører slik at resterende kan oftest leveres dagen etter.

Ta kontakt med en av våre ansatte for mer informasjon:

Espen Nordlie

Espen Nordlie

Delelageransvarlig

Telefon: 95 20 10 10
espen@jensen-scheele.no

Vegar Norheim

Vegar Norheim

Deleekspeditør