fbpx

Jørn-Henning er vår «potet» eller alt-mulig-mann. Han kjører post og kunder, han handler mat og hjelper til der det er behov. Og han viser deg din nye Volvo.

Jørn-Henning i en Volvo

Jørn-Henning er snart 29 år og sønn til Arne-Henning Scheele som tidlig på 90-tallet startet Jensen & Scheele Bil sammen med Roger Jensen. At Jørn-Henning er sønnen til sjefen synes godt på utseendet. Han er eldstemannen i søskenflokken og har to yngre søstre.

Den unge mannen har bodd i Fredrikstad så og si hele livet, og har ingen planer om å flytte på seg. Selv om Jensen & Scheele holder til på Sørliefeltet, og alltid har hatt en sentral plass i livet hans – eller i livet til faren hans – og han er blitt glad i Halden, er det fortsatt Fredrikstad som er hovedstaden i Østfold, i følge Jørn-Henning.

Pågangsmot

Jørn-Henning er utdannet murer, men har prøvd seg i ulike bransjer. Han har blant annet jobbet i klesbutikk i flere år og man kan trygt si at han er godt over gjennomsnittet opptatt av klær og sko.

Han liker å tenke utenfor boksen og å finne nye ideer. Å gjøre ting litt annerledes. Selv om han opplever å møte noe motstand hos den eldre generasjonen i bedriften. For nye ting kan være spennende og bra, men alt koster.

Som 18-åring jobbet Jørn-Henning også hos Jensen & Scheele. Men, da valgte han å gjøre noe annet.

– Jeg tenkte, etter å ha jobbet her mer eller mindre hele livet, at nå er det på tide å oppleve noe annet.

Jørn Henning forklarer

Etter at Jørn-Henning ønsket å gjøre noe annet har han vært innom bygningsbransjen, Mekonomen og Vinmonopolet. Blant annet.
Og så fant han veien tilbake til oss i bilbransjen igjen. Med nytt pågangsmot tar han de fleste utfordringer med et smil – og gjerne med en spøk.

Opp gjennom årene har han gjort «alt» hos oss. Vasket biler. Vasket gulv. Jobbet som ferievikar. Tømt søpla. Jobbet på delelageret. Jobbet med salg. Med klargjøring av bil. Det eneste han ikke har gjort er å skru bil.

Jeg vil gjøre alt og lære alt

Siden 2011 har han jobbet hos oss i Jensen & Scheele Bil. Først med klargjøring, så med bilutleie og siden ved salgsavdelingen.

– I dag jobber jeg blant annet med det tekniske rundt nye Volvoer og videreformidler dette til selgerne. Når kunder får sin nye Volvo går jeg gjennom basic’en med kunden. Og kobler opp Volvo On Call. Så ber jeg kunden komme tilbake etter en 14 dagers tid for en ny gjennomgang og vise frem ting de måtte lure på, sier Jørn-Henning.

Han er svært fornøyd med jobben sin og betegner den som «utrolig givende». Det er tross alt svært gode produkter å selge og den unge mannen har en forkjærlighet for tekniske duppeditter.

– Det jeg er mest fornøyd med er at jeg har fått prøve det meste i bedriften. For hvis det er en ansatt som har et problem så kan jeg gjenspeile meg i det, sier Jørn-Henning.

Høy sigarføring er fraværende hos ham. Når det gjelder jobben tror han at han må jobbe ekstra hardt for å bevise seg.

– Jeg vil gjøre alt og lære alt. Det synes jeg er moro.

God mat og drikke

På hjemmebane er hans store lidenskap skating.

– Jeg har holdt på med skating i 16 år. Skating er min frisone. En måte å koble av på. Skating kommer jeg ikke til å slutte med. Den dagen jeg gir meg med skating – da blir jeg gammel, sier han.

Han er styreleder i Østfold Rullebrettklubb og har jobbet for Session, som selger klær, skate- og snowboardutstyr. I tillegg har han en lidenskap for god mat og drikke. Han elsker å lage mat. Og han elsker gode wienerpølser.

Jørn-Henning bor på Lisleby med samboer og «Hulken», en fire år gammel chihuahua.

Jørn-Henning Roos

Jørn-Henning blir ivrig når han snakker bil. Han tror hybridbiler er fremtiden, ikke rene el-biler og benytter anledningen til å skryte av Volvos spreke plug-in hybrider.