fbpx

Deler du vår visjon om å behandle kundene dine som din egen bestemor? Blir du gira av å levere blant de beste selgerne i Norge? Da er det kanskje deg vi søker som selger hos Jensen & Scheele Bil.

Å jobbe som selger i Jensen & Scheele Bil, innebærer at du jobber med noe av det fineste bilbransjen kan tilby. Du har salgsansvar, men jobber i team, der dere utveksler erfaringer, støtter og inspirerer hverandre mot felles mål. Vi har en høy standard på vårt arbeid og sikter hele tiden mot å være verdens beste Volvo forhandler.

Vi har en inkluderende kultur der alle er velkomne og der vi med glede og omtanke tar hånd om våre kunder. Vår jobb er å imøtekomme kundenes behov og ønsker ut fra våre forskjellige roller.

Vi støtter hverandre og har det gøy på jobben og på den måten utvikles vi sammen. Vi tilbyr deg et arbeidsmiljø med gode folk, og takhøyden er stor.

Dine arbeidsoppgaver:

I rollen din som selger hos oss er det viktig at du er selvdreven i henhold til våre salgsprosesser, fra første kontakt med kunden til bilen er levert. En viktig del av jobben din er også oppfølging av kunde i tiden etter at bilen er levert. Du jobber etter vårt kundeløfte hele veien. Proaktiv jobbing er en naturlig del av din daglige rutine, kundene møter du i salgshallen, men også ute på aktiviteter og over telefon. Ditt mål er hovedsakelig, med en positiv og profesjonell innstilling, å bygge langsiktige kunderelasjoner.

Hva ser vi etter:

Vi tror at om du har erfaring fra å jobbe med kunder eller i servicebransjen, eller andre liknende tjenester, kombinert med god økonomisk forståelse vil gi deg gode forutsetninger for å lykkes. Vi ser etter en person som har god energi og som samtidig er løsningsorientert. Kreativitet er noe vi setter stor pris på.

Personlige egenskaper vil bli vektlagt. Førerkort er et krav.

Personlige egenskaper:

Vi ser for oss en medarbeider som har masse energi, smittsom utstråling og interesse for salg og kundeservice. Det er en selvfølge for deg å jobbe proaktivt og finne beste løsning for dine kunder. Hos oss blir du ikke bare målt på hva du gjør, men du blir sett for dine resultater.

Hos Volvo kan vi tilby: 

Vi vil at våre medarbeidere skal ha det bra, både på og utenfor jobb, derfor har Jensen & Scheele Bil sine medarbeideres fremtid, helse og privatliv i tankene. Vi jobber aktivt for din trivsel og trygghet. Noe av fordelen med å jobbe i Jensen & Scheele Bil er gode lønns- og pensjonsordninger, treningsstøtte, behandlingsforsikring, firmahytte og firmabilordning.

Det vil være store muligheter for både faglig og personlig utvikling i miljø som verdsetter initiativ, kunnskapsdeling og engasjement, og hvor graden av fleksibilitet og samarbeid er høy. 

I Jensen & Scheele Bil er vi opptatt av mangfold, vi ønsker kollegaer med ulik bakgrunn, kompetanse og perspektiver for å bli enda bedre på oppgaveløsning.

Har du spørsmål om stillingen er du velkommen til å kontakte David Olsen på tlf: +47 45422995, eller på e-post: david.olsen@jensen-scheele.no