fbpx
Volvo EC40

VOLVO EC40

Sett fra siden preges Volvo C40 av sin slående siluett. Dette er en crossover, og den leveres standard med sort kontrastfarge på taket, på speilhusene og andre detaljer rundt bilen. Innvendig skaper interiøret et naturlig og rolig lys med bekgrunnsbelyst og gjennomsiktig dekor som gir en stemning som føles moderne. 

Volvo C40 har en elektrisk rekkevidde opptil 578 km i henhold til typegodkjenningen WLTP.

C40 Recharge har endret navn til EC40 med formålet å gjøre det tydeligere for deg som kunde å velge riktig bil. C40 Recharge blir nå EC40. Det er fortsatt et bredt utvalg av pent brukte C40 Recharge på lager for rask levering.

4,7 sek

0-100 km/t 

578 km

Elektrisk rekkevidde

Google

Innebygget

100 %

Skinnfri

Standard med panoramatak
Panoramataket er installert som standard, og laminert med farget glass for effektiv beskyttelse mot gjenskinn og UV-stråler. Panoramataket bidrar til interiørets lyse og naturlige atmosfære.

Alltid oppdatert
Volvo C40 Recharge er designet for å ta inn automatiske skyoppdateringer. Så snart en ny oppdatering er tilgjengelig kan du glede deg over en bil som blir bedre over tid og alltid holder seg oppdatert.

Volvo EC40
EC40

To drivverk

Velg mellom to forskjellige drivverk. Det bakhjulsdrevne drivverket med en motor sørger for kraftig og smidig kjøring, mens drivverket med firehjulsdrift sørger for at du kommer seg fram selv på utfordrende føre.

Mulighet for tilhengerfeste
Nye Volvo C40 kan leveres med hengerfeste og har god kapasitet på kroken. Med hele 1800 kg kan du enkelt dra med deg en tilhenger, en hestehenger eller en campingvogn.

Volvo EC40

Ønsker du å prøvekjøre Volvo EC40?