fbpx
Volvo EX40

VOLVO EX40

Volvo EX40 er en kompakt SUV som er fullpakket med innovasjoner og intelligent teknologi – kombinert med smarte oppbevaringsløsninger, tilkoblede tjenester og imponerende motorkraft.

Velg mellom to forskjellige drivverk. Det bakhjulsdrevne drivverket med en motor sørger for kraftig og smidig kjøring, mens drivverket med firehjulsdrift sørger for at du kommer deg fram selv på utfordrende føre.

Volvo XC40 har en elektrisk rekkevidde opptil 570 km i henhold til typegodkjenning WLTP.

XC40 Recharge har endret navn til EX40. Dette med formålet å gjøre det tydeligere for deg som kunde å velge riktig bil. XC40 Recharge blir nå EX40. Det er fortsatt et bredt utvalg av pent brukte XC40 Recharge på lager for rask levering.

570 km

Elektrisk rekkevidde

419 liter

Bagasjerom

1 800 kg

Maksimal tilhengervekt

27 min

~ 80 % oppladet

Design som skiller seg ut

XC40 har et tydelig, kompakt og uttrykksfullt SUV-design, der de kontrasterende utvendige detaljene gir bilen et helt unikt utseende som er lett gjennkjennelig.

Volvo EX40
Volvo EX40 interiør

Google integrert

Google Maps er integrert i bilen, og stemmestyring via Google Assistant, trafikkinformasjon i sanntid, samt automatiske forslag til omkjøring får deg frem dit du skal. Du kan bruke Google Maps til å finne ladestasjoner langs veien som er spesielt nyttig på lengre turer.

Med XC40 kan du motta automatiske skyoppdateringer og dermed nyte en bil som stadig forbereder og oppdaterer seg. 

Bagasjerom foran

XC40 har et praktisk bagasjerom foran som gir ekstra smart oppbevaring. Et perfekt sted å oppbevare ladekabler, lett tilgjengelig og godt beskyttet mot skitt, støv og fuktighet. Det frigjør også verdifullt rom i bagasjerommet bak.

Ønsker du å prøvekjøre Volvo EX40?