Volvo S60

Pris fra kr. 381.900,-

Volvo S60 har den balanserte kombinasjon av dynamikk, stil og komfort.
Hvis du er blant dem som legger hjemturen til småveier, kommer du til å sette pris på den presise responsen til det velbalanserte chassiset. På langtur holder den avslappede komforten deg og passasjerene dine friske og opplagte time etter time. I mer utfordrende trafikk – som ved bykjøring – gir de mange støtteteknologiene deg full kontroll og gjør kjøringen mindre stressende.

Utseende til din Volvo S60 understreker bilens spreke karakter. De kraftige skuldrene, den karakteristiske fronten med avanserte hovedlys, den strømlinjeformede takprofilen og den markante bakdelen med integrerte endedører – alt sammen bidrar til en kraftig tilstedeværelse på veien. Innvendig utgjør det vakkert utformede interiøret et rolig, men likevel oppkvikkende miljø som skaper et unikt velvære, akkurat som det passer seg for et mesterverk innenfor skandinavisk design.
Legg til S60 sitt utvalg av høyeffektive Drive-E-drivlinjer samt Sensus-teknologien som setter deg i kontakt med din Volvo og omverdenen – så ser du at S60 virkelig er designet for å få deg til å benytte enhver anledning til å sette deg bak rattet.