VOLVO S60

NYE VOLVO S60

Nye Volvo S60 er sportssedanen som skriver et nytt kapittel i bilhistorien. Uanstrengt ytelse møter intuitiv teknologi, mens et sofistikert chassis balanserer komfort og kontroll. Et utvalg av kjøremoduser plasserer deg i sentrum for en dynamisk opplevelse. Interiøret er skreddersydd for dine behov – et sted hvor tilkoblet, brukervennlig teknologi er kombinert med et velvære som bare menneskesentrert innovasjon og elegant skandinavisk design kan tilby.

Særpregede detaljer understreker den kraftfulle karakteren og identifiserer S60 som en av den nye generasjonen av Volvoer. Den fremtredende frontgrillen bærer Volvo-emblemet stolt, mens det lange panseret og den dype støtfangeren foran uttrykker rå kraft. Volvos unike, T-formede Full LED-hovedlys sørger for en umiskjennelig tilstedeværelse dag og natt. Bak er bagasjeromskanten vinklet oppover for en mer sportslig holdning og bedre aerodynamikk i høy fart.

Volvo S60 finnes i tre ulike utstyrsnivåer

MOMENTUM

Med progressivt design og intuitiv teknologi er Volvo S60 Momentum bygget for å inspirere og begeistre. Ett av høydepunktene utvendig er Volvos unike, T-formede Full LED-hovedlys. Innvendig finner du et elegant og brukervennlig senterdisplay med berøringsskjerm omgitt av moderne skandinavisk håndverk.

R-DESIGN

S60 R-Design er inspirert av kjøreglede. Utvendige detaljer i høyglanset sort og et utvalg av unikt designede lettmetallfelger kommuniserer bilens potensial tydelig. Contour-seter, Charcoal-taktrekk og unike interiørdetaljer bekrefter at denne bilen er laget for folk som elsker å kjøre. Et stivere og lavere hjuloppheng gir enda bedre respons og mer fokuserte kjøreegenskaper. Toppmodellen T8 Twin Engine plug-in hybrid sørger for uanstrengt ytelse.

INSCRIPTION

Opplev moderne skandinavisk eksklusivitet med S60 Inscription. Utvendig vitner designdetaljer som ekstra kromlister, spesialfelger og integrerte enderør om eksklusivitet og en raffinert skandinavisk stil. Innvendig pirres sansene av lekkert skinn og andre vakkert utformede detaljer, mens smart teknologi gjør hverdagen enklere.

For mer detaljer om utstyrsversjoner, forbruk og utslipp se Volvos nettside.

Tom Lervik

Tom Lervik

Salgssjef

Telefon: 90 60 60 16
tom@jensen-scheele.no

Roger Jensen

Roger Jensen

Selger og forretningsutvikler

Telefon: 90 55 89 58
roger@jensen-scheele.no

Henryk Mathisen

Henryk Mathisen

Selger

Telefon: 92 68 30 14
henryk@jensen-scheele.no