VOLVO S90

Elegant design, uanstrengt ytelse og skandinavisk eksklusivitet

Volvo S90

Volvo S90 utstråler eleganse og kraftfullhav et ut fra alle vinkler. Kombinasjonen det korte over-henget, den lange akselavstanden og den lave taklinjen skaper et solid og strømlinjeformet helhetsuttrykk som er sofistikert og elegant. Den muskuløse skulderlinjen er typisk Volvo og gir bilen et klassisk, men samtidig moderne utseende.
Volvo S90 er fullpakket med innovativ teknologi som har ett mål for øye: å gjøre hverdagen din enklere, og ett prinsipp: Den må være enkel å bruke. Den store berøringsskjermen har gitt oss muligheten til å redusere antall knapper til et minimum, og ettersom den er i portrettformat, blir det enklere å lese og bla gjennom kart.

Under den nøye utformede eksteriøret ligget et nytt chassis som levere den perfekte kombinasjonen av presise kjøreegenskaper og god komfort. Det nye forhjulsopphenget med doble A-armer og integrert multilink med bladfjærer på bakhjulsopphenget gir deg full kontroll over bilens bevegelser. Luftfjæringen bak (ekstrautstyr) med aktivt chassis har forskjellige innstillinger som du kan velge etter humøret eller veiforhold, og sørger for optimal bakkeklaring, uansett last.
Eleganse, håndverk og teknologi. Det er dette Volvo S90 handler om.

Volvo S90 finnes i tre ulike utstyrsnivåer

MOMENTUM

Utforsk sofistikerte S90 Momentum – en skandinavisk sedan definert av elegant design og intuitiv teknologi. Utvendige funksjoner inkluderer LED-frontlykter, grillinnsats i sort høyglans og 17-tommers lettmetallfelger. Innvendig bidrar et skinntrukket ratt og Iron Ore Metal-innlegg til en ekte premium følelse. 

R-DESIGN

S90 R-Design er laget for folk som liker å kjøre bil, og inviterer deg til å få mest mulig ut av yndlingsveiene dine. Pianosort grill, sidespeilhus og lister rundt sidevinduene i silkematt metall samt integrerte doble enderør skaper en bil som skiller seg ut. Denne karakteristiske stilen er forsterket med attraktive og barske lettmetallfelger, med 21-tommersversjoner som ekstrautstyr til deg som vil at din S90 skal skille seg ut enda mer. Innvendig er høykvalitetsfølelsen kombinert med et sofistikert, teknisk utseende med trekk i Perforated Nappa-skinn / Nubuck-tekstil og Metall Mesh aluminiumspaneler. 

INSCRIPTION

S90 Inscription gjenspeiler Volvos sofistikerte tilnærming til eleganse. Utvendig viser dette seg i form av ekstra kromlister, spesielle lettmetallfelger og integrerte enderør med en karosserifarget innsats i bakre støtfanger. Skinntrekk i Fine Nappa og detaljert håndverksarbeid bidrar til å skape et avslappet kupémiljø for deg og passasjerene dine.

For mer detaljer om utstyrsversjoner, forbruk og utslipp se Volvos nettside.

Tom Lervik

Tom Lervik

Salgssjef

Telefon: 90 60 60 16
tom@jensen-scheele.no

Roger Jensen

Roger Jensen

Selger og forretningsutvikler

Telefon: 90 55 89 58
roger@jensen-scheele.no

Henryk Mathisen

Henryk Mathisen

Selger

Telefon: 92 68 30 14
henryk@jensen-scheele.no