Volvo S90

PRIS FRA KR. 547.900,-

Volvo S90 utstråler eleganse og kraftfullhav et ut fra alle vinkler. Kombinasjonen det korte over-henget, den lange akselavstanden og den lave taklinjen skaper et solid og strømlinjeformet helhetsuttrykk som er sofistikert og elegant. Den muskuløse skulderlinjen er typisk Volvo og gir bilen et klassisk, men samtidig moderne utseende.
Volvo S90 er fullpakket med innovativ teknologi som har ett mål for øye: å gjøre hverdagen din enklere, og ett prinsipp: Den må være enkel å bruke. Den store berøringsskjermen har gitt oss muligheten til å redusere antall knapper til et minimum, og ettersom den er i portrettformat, blir det enklere å lese og bla gjennom kart.

Under den nøye utformede eksteriøret ligget et nytt chassis som levere den perfekte kombinasjonen av presise kjøreegenskaper og god komfort. Det nye forhjulsopphenget med doble A-armer og integrert multilink med bladfjærer på bakhjulsopphenget gir deg full kontroll over bilens bevegelser. Luftfjæringen bak (ekstrautstyr) med aktivt chassis har forskjellige innstillinger som du kan velge etter humøret eller veiforhold, og sørger for optimal bakkeklaring, uansett last.
Eleganse, håndverk og teknologi. Det er dette Volvo S90 handler om.

Tom Lervik

Tom Lervik

Salgssjef

Telefon: 90 60 60 16
tom@jensen-scheele.no

Roger Jensen

Roger Jensen

Selger og forretningsutvikler

Telefon: 90 55 89 58
roger@jensen-scheele.no

Henryk Mathisen

Henryk Mathisen

Selger

Telefon: 92 68 30 14
henryk@jensen-scheele.no