fbpx

VOLVO S90

Møt Volvo S90 hvor utsøkte, naturlige materialer er kombinert med sofistikert, intuitiv teknologi. Den skandinaviske naturen er gjenspeilet i de enkle og naturlige detaljene som er vevd sammen med presisjon. Det luksuriøse og ukompliserte interiøret gjør bilen til et avslappende fristed og et sted der du er tilkoblet din digitale verden.

UNIKT LYDSYSTEM FRA BOWERS & WILKINS
Sammen med Bowers & Wilkins har Volvo utviklet et nytt lydsystem som er et av de beste på markedet. Systemet har en unik teknologi som gjør det mulig å gjenskape akustikken fra et studio, en scene og et konserthus, inne i din egen bil! 

EN VERDENSNYHET INNEN SIKKERHET
Med City Safety gjenkjenner bilen fotgjengere, syklister og – en verdensnyhet – store dyr på veien. I tillegg til at bilen advarer deg, bremser den også om det er nødvendig. Den kan også forutse om det er kollisjonsrisiko hvis du nærmer deg andre kjøretøyer. 

S90 er også utstyrt med Auto Hold-system som gjør at bilen kan fortsette å bremse selv dersom du slipper bremsen, for eksempel ved stopp i trafikkryss. Når bilen ikke er i bevegelse vil Auto-Hold sette på bremsene automatisk. 

TWIN ENGINE
S90 T8 Twin Engine med Plug-In Hybrid-teknologi bruker den mest kraftfulle Drive-E bensinmotoren sammen med en elektrisk motor. Dette gir en suveren ytelse, og samtidig lavere drivstofforbruk. 

For mer detaljer om utstyrsversjoner, forbruk og utslipp se Volvos nettside.