fbpx

VOLVO V90

Volvo har oppdatert den klassiske stasjonsvognen og resultatet er elegante Volvo V90. Med utsøkte og naturlige materialer kombinert med sofistikert og intuitiv teknologi har klassikeren blitt vakrere enn noensinne. Volvo V90 har et luksuriøst eksteriør og interiør og med det romslige lasterommer er dette en bil som er like stilig som den er funksjonell.

INTELLIGENTE KJØRELYS
Volvo V90 er utstyrt med de karakteristiske Tors hammer-formede lysene. LED kjørelysene gir et ekstra bredt og langt lysbilde som er dobbelt så sterk som vanlige halogenlamper. Lysene beveger seg opp til 30 grader i begge retninger når man svinger slik at du lettere kan se rundt hjørner om natten. Når en bil fra motsatt kjøreretning nærmer seg hindrer systemet at den andre føreren blir blendet ved å skygge ut kun så mye av lysstrålen som nødvendig.

TWIN ENGINE
Volvo V90 T8 Twin Engine gir maksimal ytelse uten kompromiss. De tre forskjellige kjøremodusene, Pure, Hybrid og Power, er designet for å dekke alle behov. Hybrid-modus gir deg jevn og effektiv daglig kjøring, Pure-modus gir deg nesten lydløs kjøring med null utslipp, mens Power-modus kombinerer bensin og elektrisk kraft for maksimal ytelse.

For mer detaljer om utstyrsversjoner, forbruk og utslipp se Volvos nettside.