Volvo XC60

Det dynamiske, perfekte utformede og elegante eksteriøret gjør Volvo XC60 til en SUV med et kraftig visuelt uttrykk. Alle detaljene forteller deg at dette er en Volvo. Med sine skarpe folder og kurver bidrar det formfullendte panseret til inntrykket av kraft og raffinement. Store felger og kraftige hjulbuer vitner om en sprek bil. Ett blikk på denne bilen er nok til å fortelle deg at den er klar for alle slags aktiviteter og eventyr. Full-LED-hovedlysene med de karakteristiske T-formede kjørelysene er ikke til å ta feil av, mens baklysene som glir over i bakluken, er en typisk Volvo-detalj som understreker bilens rå kraft. Sett fra alle vinkler er Volvo XC60 en SUV med et unikt skandinavisk utseende.

Volvo XC60 er bygd for å nytes, for at du skal nyte kjøreturen, uansett hvor lang eller kort den er. XC60 er derfor utformet for å gi deg inspirasjon og trygghet bak rattet. Denne bilen gir deg full kontroll, med intuitiv teknologi som hjelper deg hele veien. Karosseriet på XC60 er solid, men lett og har et sofistikert hjuloppheng, med perfekt balanse mellom komfort og kontroll. XC60 en bil som gir deg presise tilbakemeldinger, men som likevel holder deg frisk og opplagt, selv etter lange kjøreturer. Nyt de dynamiske kjøreegenskapene i en komfortabel og rolig kupé med et avslappende miljø. Med seter designet for å gi kroppen optimal støtte, en støysvak drivlinje og et premium lydanlegg som  virkelig lar deg lytte til musikken, er interiøret i XC60 en oase.

XC60 finnes i tre ulike utstyrsnivåer

MOMENTUM

XC60 Momentum er den dynamiske SUV-en som har alt. Raffinerte utvendige designelementer som 18-tommers lettmetallfelger, Full LED-hovedlys og doble forkrommede enderør er bare noen av høydepunktene. I kupeen er intuitiv teknologi kombinert med vakkert utformede detaljer og materialer i høy kvalitet for å skape en avslappet stemning og en følelse av velvære.

R-DESIGN

Barsk design og et dynamisk chassis gjør XC60 R-Design til en SUV som utstråler og inspirerer til selvtillit. Den har en imponerende tilstedeværelse, takket være eksklusive utvendige designdetaljer som en frontgrillinnsats i sort høyglanset netting, høyglansede sorte nedre ytre griller, silkematte vinduslister og integrerte enderør. Standard R-Design 19- eller 21-tommers lettmetallfelger understreker det kraftfulle uttrykket. Innvendig kombinerer trekk i Perforated Nappa-skinn / Nubuck-tekstil og Metal Mesh aluminiumspaneler sofistikert eksklusivitet med en sportslig stil, mens Contour-seter holder deg på plass mens du nyter en frisk kjøretur.

INSCRIPTION

XC60 Inscription er et moderne, skandinavisk uttrykk for eksklusivitet. Sofistikerte utvendige designelementer inkluderer ekstra kromlister, en unik frontgrill, spesielle lettmetallfelger og integrerte enderør med en karosserifarget innsats i bakre støtfanger. Innvendig skaper myke skinntrekk og nøye utformede detaljer en eksklusiv atmosfære. Avansert, intuitiv teknologi holder deg på nett og tilbyr underholdning underveis.

For mer detaljer om utstyrsversjoner, forbruk og utslipp se Volvos nettside.

Tom Lervik

Tom Lervik

Salgsjef

Telefon: 90 60 60 16
tom@jensen-scheele.no

Roger Jensen

Roger Jensen

Selger og forretningsutvikler

Telefon: 90 55 89 58
roger@jensen-scheele.no

Henryk Mathisen

Henryk Mathisen

Selger

Telefon: 92 68 30 14
henryk@jensen-scheele.no