VOLVO XC90

XC90 er en luksuriøs SUV som kombinerer et kraftig,
karakteristisk utseende med vakker skandinavisk design
som utstråler eleganse.

Volvo XC90

Volvo XC90 er et fristed – et sted der du kan slappe av, tenke og reise med førsteklasses komfort. Det moderne skandinavisk design møter svensk håndverkstradisjon. Der kvalitetsmaterialer gleder sansene dine og setter komforten i sentrum på alle turer. Og der et intuitivt senterdisplay med berøringsskjerm hjelper deg å holde kontakten og kontrollen.
Enten du kjører på motorveien eller forserer bytrafikk gjør den intuitive teknologien kjøringen enklere, slik du kan slappe av og nyte turen. Den unike Volvo-kjøreopplevelsen forsterkes ytterligere med sofistikerte drivlinjer som gir deg høy ytelse og effektivitet, slik at du slipper å fire på kravene. Og med det aller siste innenfor sikkerhetsfunksjoner kan du reise i trygg forvissning om at Volvo XC90 alltid tar vare på deg, passasjerene dine og omverden.

Du vet at du ser på noe virkelig enestående når det som ved første øyekast ser enkelt ut, viser seg å være oppfinnsomt og stimulerende straks du oppdager tankegangen bak og detaljene som skaper helheten. Og som med alle eksklusive gjenstaner er det lett å legge merke til skjønnheten, men den sanne verdien avsløres ikke før du oppdager kompetansen, håndverket og engasjementet som ligger bak.
Volvo XC90 har denne egenskapen. Som fullvoksen SUV utstråler den kraft, særlig med den stående grillen og de kraftige skuldrene, begge deler klassiske designelementer fra Volvo.

Volvo XC90 finnes i tre ulike utstyrsnivåer

MOMENTUM

Med det omfattende standardutstyret, god oversikt fra førersetet og et vakkert utformet interiør er du ganske enkelt hevet over det meste i XC90 Momentum. Kupeen er ditt eget fristed, med ryddig og moderne design, et omhyggelig fokus på detaljer og intuitiv teknologi som holder deg tilkoblet og underholdt når du er på farten. Utvendig bidrar 19-tommers lettmetallfelger, Full LED-hovedlys og integrerte enderør til å gi XC90 Momentum et raffinert og robust utseende.

R-DESIGN

XC90 R-Design er en eksklusiv SUV med en sportslig vri. Unike stylingdetaljer og farger slår an tonen utvendig, mens standard 20-tommers lettmetallfelger setter kronen på verket. Innvendig skaper trekk i perforert nappaskinn / Nubuck-tekstil og Metal Mesh aluminiumspaneler et teknisk utseende og en elegant atmosfære.

INSCRIPTION

XC90 Inscription er et uttrykk for moderne skandinavisk eksklusivitet. Utvendige designelementer inkluderer ekstra kromlister, en frontgrill i matt sølv, spesielle lettmetallfelger og integrerte enderør med en karosserifarget innsats i bakre støtfanger. Setetrekk i fint nappaskinn og detaljert håndverksarbeid skaper et avslappet kupémiljø for deg og passasjerene.

For mer detaljer om utstyrsversjoner, forbruk og utslipp se Volvos nettside.

Tom Lervik

Tom Lervik

Salgssjef

Telefon: 90 60 60 16
tom@jensen-scheele.no

Roger Jensen

Roger Jensen

Selger og forretningsutvikler

Telefon: 90 55 89 58
roger@jensen-scheele.no

Henryk Mathisen

Henryk Mathisen

Selger

Telefon: 92 68 30 14
henryk@jensen-scheele.no