fbpx

VOLVO XC90

Volvo XC90 er et fristed – et sted der du kan slappe av, tenke og reise med førsteklasses komfort. Det moderne skandinavisk design møter svensk håndverkstradisjon. Der kvalitetsmaterialer gleder sansene dine og setter komforten i sentrum på alle turer. Og der et intuitivt senterdisplay med berøringsskjerm hjelper deg å holde kontakten og kontrollen.
Enten du kjører på motorveien eller forserer bytrafikk gjør den intuitive teknologien kjøringen enklere, slik du kan slappe av og nyte turen. Den unike Volvo-kjøreopplevelsen forsterkes ytterligere med sofistikerte drivlinjer som gir deg høy ytelse og effektivitet, slik at du slipper å fire på kravene. Og med det aller siste innenfor sikkerhetsfunksjoner kan du reise i trygg forvissning om at Volvo XC90 alltid tar vare på deg, passasjerene dine og omverden.

Du vet at du ser på noe virkelig enestående når det som ved første øyekast ser enkelt ut, viser seg å være oppfinnsomt og stimulerende straks du oppdager tankegangen bak og detaljene som skaper helheten. Og som med alle eksklusive gjenstaner er det lett å legge merke til skjønnheten, men den sanne verdien avsløres ikke før du oppdager kompetansen, håndverket og engasjementet som ligger bak.
Volvo XC90 har denne egenskapen. Som fullvoksen SUV utstråler den kraft, særlig med den stående grillen og de kraftige skuldrene, begge deler klassiske designelementer fra Volvo.

For mer detaljer om utstyrsversjoner, forbruk og utslipp se Volvos nettside.