fbpx

Geir Arne Hanseseter har jobbet hos oss siden 2008. Først som kundemottaker, og nå som leder for klargjøringsavdelingen og dekkhotellet.

Geir Arne Hanseseter

I disse dekkbyttetider har han mye å ta seg av. Rundt 700 kunder har sine dekk på dekkhotellet, og alle skal byttes i løpet av noen uker.

– Jeg trives med å ha mye å gjøre, men det hender selvfølgelig det blir litt vel mye å gjøre. Sånn skal det være, sier Geir Arne, og tar på seg hanskene for å putte neste dekk inn i vaskemaskinen på dekkhotellet.

Det sosiale

Mange har sett Geir Arne ute på byen i Halden en sen lørdagskveld, da han jobbet som vakt.

– Jeg har gitt meg med det nå. Halden er for liten til å jobbe som vakt i mange år… Samtidig har jeg begynt å sette mer pris på å ha fri, sier han.

Etter endt arbeidsdag sitter ikke Geir Arne på latsiden og han bruker ikke mye tid på å sitte hjemme. Han er blant annet aktiv i Halden og Omegn Jeger- og Fiskerforening.

Jeg er sekretær og hagleinstruktør. Det er moro og givende. Før drev jeg aktivt på konkurransenivå og var vel sånn middels god, forteller han.
Ser man bort fra den ene årlige tur med rådyrjakt er han ikke aktiv jeger. Men han er glad i å være ute, liker det sosiale og å brenne bål.

Elgfestivalen

Geir Arne er vokst opp på Svinesund og har et nært forhold til sjøen. I dag er det «Aremarkhavet» som frister mest. Han har familie i Aremark, og flyttet til bygda etter å ha overtalt samboeren i 2009. Paret bor idyllisk til på Fladebyåsen, med båtplass bare et steinkast unna.

– Til alles store skrekk er det båt og Aremarksjøen som gjelder om sommeren, smiler Geir Arne og sikter til oppveksten like ved havgapet.

Før hadde han også en stor interesse for gamle amerikanske biler.
– Men det er jeg litt ferdig med nå. Nå er det bare båt og ATV, sier han.

Lokalt er han en aktiv deltaker i styret til Elgfestivalen. Aremarks store happening som arrangeres annen hvert år. Geir Arnes ansvarsområde er utstillerne. Legge til rette for dem på festivalområdet og å styre med dugnader.

Overraske kunden

Det er helt tydelig at Geir Arne trives med at det skjer ting rundt ham. Han er en sosial type, rundt i kantene og liker ikke å stikke seg frem på noe vis.

– Jeg kan vel si at jeg ikke har noe spesiell stil eller sterke politiske meninger. Det får andre ta seg av.

Han koser seg sammen med venner og familie, ikke minst de to niesene hans. Og han liker å ta seg en fest i ny og ne.

Hos oss i Jensen & Scheele er han pliktoppfyllende. Han er opptatt av å holde det han lover. Og vil gjerne overraske kunden.

– Det er ekstra moro å overraske kunden og se at vedkommende blir glad for det man gjør. Har man litt tid til overs, gjør vi gjerne noe ekstra som kunden ikke forventer, sier Geir Arne.

Vel hjemme etter jobben er ikke vasking av privatbilene det som står øverst på prioriteringslisten.

– Jeg har en deal med fruen som fungerer veldig greit. Jeg vasker utvendig, og hun tar innvendig.

Geir Arne på dekkhotellet
Geir Arne drar på seg hanskene før han setter i gang med vask av bildekk på vårt dekkhotell. Han er ikke redd for å ta i et tak.