fbpx

NYE HELELKTRISKE VOLVO C40 RECHARGE

KLAR FOR BESTILLING

4,7 sek

0-100 km/t 

420 km

Elektrisk rekkevidde

40 MIN

~80 % ladet

GOOGLE

Innebygget

Crossover
Sett fra siden preges nye Volvo C40 Recharge av sin slående silhuett. Dette er en Crossover, og den leveres standard med sort kontrastfarge på taket, på speilhusene og andre detaljer rundt bilen. Innvendig skaper interiøret et naturlig og rolig lys med bakgrunnsbelyst og gjennomsiktig dekor som gir en stemning som føles moderne.

Standard med panoramatak
Panoramataket er installert som standard, og laminert med farget glass for effektiv beskyttelse mot gjenskinn og UV-stråler. Panoramataket bidrar til interiørets lyse og naturlige atmosfære.

Forsikring og serviceavtale er inkludert
Når du kjøper ny Volvo C40 hos Bilia får du med 3 års forsikring og 3 års/100 000 km serviceavtale inkludert i prisen. Forsikringen leveres av Volvia og inkluderer fullverdig kasko, ubegrenset kjørelengde og dekker ung fører. Trafikkforsikringsavgiften (TFA) til staten er ikke inkludert i avtalen.

Alltid oppdatert
Volvo C40 Recharge er designet for å ta inn automatiske skyoppdateringer. Så snart en ny oppdatering er tilgjengelig kan du glede deg over en bil som blir bedre over tid og alltid holder seg oppdatert.

Skinnfritt interiør
Nye Volvo C40 Recharge har 100 prosent skinnfritt interiør. Dette representerer en ny, mer respektfull tolkning av luksus og hvordan materialer kan brukes i bildesign.

Google er innebygd
Med innebygd Google vil din Volvo C40 gi deg en mer strømlinjeformet kjøreopplevelse. Systemet er sømløst integrert, og du har helt spesielt god hjelp for hånden. Du kan snakke med Google for veibeskrivelser, underholdning og kontakt med venner og familie, alt uten å ta hendene bort fra rattet eller øynene fra veien. Si «Hei Google», og du er i gang.

Google Play gir deg tilgang til dine apper. Last ned din favorittapp for musikk og du kan nyte god musikk med et høykvalitets lydsystem fra Harman Kardon.

Med Google Maps kan du bruke det velkjente grensesnittet fra mobilen din i nye C40. Du kan enkelt benytte Google Maps til å finne ladestasjoner. Du mottar trafikkinformasjon i sanntid og får automatiske omkjøringsforslag. Planlegg reisen med håndfri stemmestyring via Google Assistent

Digitale tjenester
Volvos pakkeløsning for digitale tjenester harmonerer med deg, bilen og den digitale hverdagen på en veldig god måte, og passer på at du holder deg tilkoblet på farten. Gled deg over fire års* forbruk av Google sine smartfunksjoner og teknologi som er aktivert for Volvo; det gjelder: Google Assistant, Google Maps og Google Play, Volvo Cars-appen for fjerntjenester, trådløs telefonladning og alle data inkludert.

  *Volvo C40 Recharge leveres med fire års abonnement på pakkeløsningen for digitale tjenester. Etter denne perioden gjelder nye vilkår.

  Sprek bil med firehjulstrekk som standard
  C40 Recharge har to motorer, en foran og en bak, hver på 204 hk og 330 Nm, til en samlet effekt på hele 408 hk og 660 Nm. AWD (firehjulstrekk) er standard. Batteriet har en kapasitet på 78kWh og Volvo har foreløpig estimert en rekkevidde på 420 kilometer i henhold til typegodkjenningen WLTP*.

  Rekkevidden i henhold til kjøresyklusene WLTP og EPA. Rekkevidden i praktisk bruk kan variere. 

  Mulighet for tilhengerfeste
  Nye Volvo C40 kan leveres med hengerfeste og har god kapasitet på kroken. Med hele 1800 kg kan du enkelt dra med deg en tilhenger, en hestehenger eller en campingvogn.

  Lading
  AC-lading opp til 11kW og DC-lading opp til 150 kW leveres som standard på nye Volvo C40 Recharge. Med en hurtiglader kan batteriet på 78 kWh lades opp til 80 prosent kapasitet på kun 40 minutter.

  Ladetiden avhenger av ladeutstyret du bruker. For hjemmelading anbefaler vi at du installerer en dedikert hjemmelader med tre faser. Dette vil gi deg sikrere og hurtigere ladetider. Med en 11 kW ladeboks med trefaser kan bilen lades til 100 prosent i løpet av ca. 8 timer. Uten en slik ladestasjon vil en standard ladekabel for hjemmelading med vanlig stikkontakt ta omtrent 40–72 timer å lade fra tomt til 100 prosent. Din elektriske installasjon vil påvirke ladetiden.

  Gode garantier på batteriet
  Volvo garanterer batteriet i åtte år eller 160 000 km, avhengig av dhva som skjer først. Dette forutsetter at bilen og batteriet vedlikeholdes og brukes i samsvar med Volvos anbefalinger.

  Mer om bilen
  For mer detaljer om utstyrsversjoner, forbruk og utslipp se Volvos nettside.