VOLVO XC40

XC40 er en kompakt SUV full av skandinavisk stil og innovasjon.
Den kombinerer geniale oppbevaringsløsninger med smart,
brukervennlig teknologi og praktiske tilkoblingsfunksjoner
som gjør bylivet mindre komplisert.

Volvo XC40

Volvo XC40 er en ekte urban SUV. Høy bakkeklaring, store felger og ekte SUV-proporsjoner gir den en kraftfull tilstedeværelse på veien. Samtidig er det en genuin Volvo, fra den karakteristiske frontgrillen til de nydelige, detaljerte baklysene. Den er typisk skandinavisk og umiskjennelig urban bygget for livet i byen.
Volvo XC40 kjennetegnes av karakteristiske, progressiv design, og kupeen er preget av den fremtidsrettede skandinaviske stilen. Den stilrene utformingen fremhever de vakre detaljene, mens den høye sitteposisjonen gir deg full kontroll. Den nøye utvalgte og bearbeidede materialene taler til sansene, mens den intuitive teknologien hjelper deg hele veien. Kupeen i XC40 vil gi deg inspirasjon på hver kjøretur.

Volvo XC40 finnes i tre ulike utstyrsnivåer

MOMENTUM

Utstyrsnivået Momentum gir XC40 et målrettet utseende, med et særegent design og masser av avansert teknologi. Unike utvendige designelementer lar deg uttrykke din individuelle stil, inkludert stilige 18- eller 19-tommers lettmetallfelger, integrerte takrails i lyst aluminium og muligheten til å velge tak og speilhus i Ice White. Innvendig er eksklusivt skandinavisk design kombinert med smarte oppbevaringsløsninger og intuitiv teknologi for å skape et moderne utseende og gi deg full kontroll.

R-DESIGN

Den tøffe, ungdommelige karakteren til XC40 får en enda mer dynamisk vri med utstyrsnivået R-Design. De unike utvendige designelementene inkluderer sort frontgrill, sorte speilhus og tak i Black Stone. Barske 18-, 19- eller 20-tommers lettmetallfelger og spesielle innvendige detaljer forsterker det målrettede uttrykket. Sport-chassiset gir bedre respons og gjør bilen enda sprekere, uten at det går ut over komforten.

INSCRIPTION

XC40 Inscription er skandinavisk eksklusivitet på sitt aller mest tidsriktige, med eksklusive utvendige designelementer som en unik frontgrill, skid-plater i matt sølv og 18-tommers lettmetallfelger. Et diskret merke på den bakre stolpen og spesielle utvendige lakkalternativer gjør det klart at dette er XC40 med en eksklusiv vri. Innvendig skaper skinntrekk og karakteristiske detaljer en følelse av velvære, mens en rekke smarte teknologier holder deg på nett og gir deg full kontroll.

For mer detaljer om utstyrsversjoner, forbruk og utslipp se Volvos nettside.

Tom Lervik

Tom Lervik

Salgssjef

Telefon: 90 60 60 16
tom@jensen-scheele.no

Roger Jensen

Roger Jensen

Selger og forretningsutvikler

Telefon: 90 55 89 58
roger@jensen-scheele.no

Henryk Mathisen

Henryk Mathisen

Selger

Telefon: 92 68 30 14
henryk@jensen-scheele.no