fbpx
Polestar effektoptimalisering øker ytelsen i din Volvo og gir deg en hely ny og foredret kjøreopplevelse.

Teknikken er utviklet av Polestar i samarbeid med motoringeniører hos Volvo. Oppgraderer du din Volvo med Polestar effektoptimering får du tyve års utvikling og erfaring fra racing under panseret! Ved normal kjøring påvirkes ikke bilens forbruk av oppgraderingen, og utslippsnivåene vil heller ikke påvirkes.

Kan bilen optimeres?

Polestar effektoptimering kan utføres på de fleste Volvo-modeller. På Polestar sine nettsider kan du enkelt sjekke om din bil kan optimeres eller ikke. Ta gjerne kontakt med oss så får du et tilbud på optimering av din Volvo. Optimeringen tar ca 1 time.  Det er kun autoriserte Volvo-verksteder som får utføre optimaliseringen, og du beholder selvfølgelig Volvos Originalgarantier.

Ombygging av et kjøretøy innebærer at bilens tekniske spesifikasjoner, utseende osv. endres i forhold til hvordan bilen var da den først ble registrert for bruk i Norge. Dette medfører at kjøretøyet må godkjennes på nytt av Statens vegvesen. Du er selv ansvarlig for å få vognkortet oppdatert hos en av Statens vegvesens trafikkstasjoner.

Før du gjør endringene må du sende en melding om ombygging av bil via Skatteetaten sine sider for å motta et vedtak. Dette vedtaket må så fremlegges for Statens Vegvesen i etterkant av ombyggingen, i tillegg til bekreftelse fra verkstedet som har optimert bilen. Det er viktig at du setter deg inn i Skatteetatens regelverk for oppbygging av bil i forkant.

Ta kontakt med din Personlige Serviceteknikker HER for mer informasjon om Polestar effektoptimalisering!